”Tenner” på fjellturer

28. april 2018

Hos Arken tannlegesenter tenner de ansatte på fjellturer. Hvert år går tannleger, pleiere og kontorpersonell på minst 13 fjelltopper i Bergensområdet.

Som hovedsponsor 2 år på rad av Ulriken Opp er det ikke helt unaturlig at de rundt 50 ansatte også trives med fjellturer. Det har de gjort de siste 7- 8 årene, og tradisjonen er ikke noe de tenker å slutte med.

– Turene skaper et fint sosialt bånd mellom de ansatte, også er det god mosjon, forteller grunder og eier, Paul Arne Hordvik.

Staben kan hvert år velge mellom 20 fjelltopper de kan bestige. Dem som fullfører alle turene er med i trekningen av gavekort på 7500,- hos Åsane Reisebyrå.  Blant andre premier er aften med øl og gammeldansk på Folk&røvere i sentrum. I tillegg til sponsing av Ulriken Opp, er klinikken også med og sponser andre idretter som fotball, håndball, langrenn i tillegg til forskjellige løp som arrangeres i bergensregionen.

Arken Tannlegesenter feirer 30-års jubileum i 2017. Den gang startet Hordvik i små lokaler på Arken, og bedriften har siden den gang økt jevnt og trutt i areal og kundegrunnlag. 

– Vi har tilpasset oss folks hverdag, og har åpen hver dag hele året. Både helger og på kveldstid. Vi ser at folk gjerne vegrer seg for å ta fri i arbeidstiden, men hos oss er det altså ingen unnskyldning til ikke å gå til tannlegen, humrer eieren som også jobber som tannlege på klinikken.

For dem som synes tanken på å besøke tannlegen er skremmende, kan Arken tannlegesenter tilby både film og musikk rett fra tannlegestolen. Ikke sitter man vondt heller, tannlegestolene har tempurmadrasser. Hvis tanken fortsatt er skremmende, tilbyr klinikken behandling med lystgass.