Ulriken Opp 2021



Løypetrasé & Treningslogg



Ulriken Opp
sponsorer













           




Løypebeskrivelse TRIM og MOSJON
Starten går fra Montana (grusbanen) og mål er på Ulriken's topp på 605 meter. Startområdet er på ca 200 meter, slik at høydeforskjellen er ca 405 meter og løypedistansen er oppmålt til ca 1730 meter.
Løypen starter på grus (Montana), og like etter start kommer en bakke som flater ut i en slakk oppoverbakke. Etter omlag 500 meter blir det mer kupert og sterkere stigning.

Etter ca 900 meter distanse (ved "store steinen") og de siste 800 meter opp (180 meter høydedifferanse), er det sterk stigning og steinete/kupert underlag.

TRIM - og MOSJON klassene har start fra Montana, hhv kl 12:30 og 13:30 Det er også mulig i klassen TRIM å sette avgårde i tiden 10:00 til 12:00 uten tidtaking (men husk å registrere deg i sekretariat før du går)....

Løypebeskrivelse for KONKURRANSEKLASSEN
Konkurranseklassen starter ved Store Lungegårdsvann KL 14:00 og følger veien opp Møllendalsbakken, videre opp Haukelandsbakken til Ulriksbanen (nedre stasjon) der det løpes inn til venstre og inn i terrenget og opp trappen til Montana. Derfra blir det samme traseen videre som TRIM klassen.

Løypen er kontrollmålt til 3.6km.

KONKURRANSEKLASSEN har fellesstart fra Store Lungegårdsvann.





Bildet viser traseen opp mot mål (masten) og
"skaret" oppover kan skimtes på bildet.

Et kart over løypen kan også ses på MapMyRun samt på runkeeper og studeres i 3D her